LED Text Scroller

Tuesday, November 20, 2012

++we will not go down++

SALAM





save Gaza,, save Palestine....

PRAY GAZA...



video




"""lagu nie yang selalu lecturer english aku duk nyanyi time PPISMP dulu.. lagu nie juga satu kelas duk hafal.. lagu nie juga selalu dinyanyikan 20 member aku yang lain.. and sekarang dengar lagi dengan harapan hentikan semua nie ke atas Gaza.... selamatkan Gaza,, selamatkan bumi Palestine..... amin amin amin"""




note d kaki: sedih tengok berita pasal nie.... T_T....
ok,,, air mata TERkeluar pulak... 

Monday, November 19, 2012

++selamatkan aku, dia dan mereka++

SALAM



:::: pejamkan mata,, diamkan mulut,, berdoa di hati ::::


selamatkan Gaza,, selamatkan bumi Palastine,, selamatkan manusia yang tidak bersalah.




""" doa senjata mukmin """






note d kaki:: selamatkan umat Islam dunia dan akhirat

Friday, November 16, 2012

++tengah hari++

SALAM






tuhan berikan pedoman,
tunjukkan aku arah jalan yang Kau redhai,
tuhan berikan pedoman,
dan bila ku menjauh,
kembali ke pangkal jalan.






note d kaki: SALAM JUMAAT... 
 babay2 nie cumil dan suci kan.....
alahai.... ^^

Wednesday, November 14, 2012

++Maal Hijrah 1434H++

SALAM




Selamat Menyambut Maal Hijrah 1434H.


- Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah -







note d kaki:: errrrrrrrrrr.. *blur*

Monday, November 12, 2012

++king of DOTA being a king of LIFE++

SALAM




tahniah buat classmate ku,,


Hamdan Noor dan pasangan Nor Ruzaini...
10 / 11 / 12


with a nice day,
with a nice date,
with a nice weather,
couples becomes part of the life..




"" aku terima nikahnya dengan mas kahwin yang telah disebutkan ""



sah!!..... hanya sekali lafaz,, mereka berdua menjadi satu..




and "yes!!!,, i'm marry her"... till death separate their loves..
semoga kalian berbahagia hingga hujung nyawa... anak2 yang cumil dan bijaksana.... amin!!!



note d kaki: amat bangga bila kawan yang hampir 5 tahun nie da kawen.... :D.....
1 down,, 19 on-the-go...
**jom kawen jugak**
^^

Friday, November 9, 2012

++silent is the better way++

SALAM









note d kaki:: amat kebuhsanan sekarang...
jom kawen!!!! lalalalalal
^^

Thursday, November 8, 2012

++consider sikit++

SALAM




when a man assumes they should be there, they consider that they should and must be there..




some peoples are REAL. some peoples are GOOD. some peoples are FAKE. some peoples are REAL GOOD at being FAKE.




TAKE NOTE!!!::

kemarahan bermula dengan kegilaan dan akan berakhir dengan penyesalan







note d kaki: membazir masa itu BEST!!!!... hikhikhikhikhik...^^...

Monday, November 5, 2012

++pekakkan telinga sudah++

SALAM





malas nak cakap banyak.. kurang rajin untuk bertaip banyak2 juga... so..................................






cakap salah... tak cakap kena pijak kepala.. so,, better angguk geleng je laa.... kita siapa untuk orang lain mendengar pendapat kita.... biasa laa kan manusia,, masing2 de perasaan dan hasad masing2... kalau time susah cari laa kita yang tak seberapa... time dia tinggi menggunung,,, pandang kita sebelah mata pom tak kan...

well... dalam dunia nie tak ada yang sempurna... tapi sekurang2nya kita ada keluarga... walaupun kita tidak mempunyai sahabat sejati,, tapi kita mempunyai keluarga yang sentiasa sayang kan kita walau sejahat mana diri kita.... sebaik mana kita dengan seseorang itu,, tidak semestinya balasan baik yang kita terima... M.A.N.U.S.I.A.......


note d kaki: how you day?? me?? fine~~!!! malahan sangat lega... sudah tamat 1 tahun untuk pengajian 2012... tunggu up coming 2013 pula... and next year is a final year!!!!! yeaaahhh.... cant wait.. kihkihkihh... lepas tu boleh laa kawen... hekhekhek..^^

Friday, November 2, 2012

++exam mode++

SALAM



ok... still in the exam mood... mode... feel and so on...

check this out....

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~






i guest some of those questions are just like that....
hurrrmmmmmm.....


note d kaki:: cant wait 4 the holiday... yiiippeeeeyyy..
^^