LED Text Scroller

Sunday, December 23, 2012

++20122012 big day++

SALAM




"""" merisik sudah,, bertunang pun sudah..
nikah dilafaz,, sunnah diwarisi..
termeterai sudah janji bermadah,,
majlis pernikahan kini dirai """"







"""" dengan lafaz bismillah,,
aku ingin menjadikan dirimu,,
yang halal buat ku... """












bayangkan,,, kawan 5 tahun,, sekelas,, searas time duk hostel,, setaman rumah sewa,, selorong pegi maktab,, akhirnya da kawen!!!!... barakallahhulakuma buat 'cikaro" aka PUAN ATIQAH dan suami, ZULKIFLI atas masjid yang dibina...


moga kalian bahgia, rahmat kekal hingga hujung nyawa... amin... ^^




note d kaki: sesungguhnya diri ini juga mahu bertunang, bernikah dan berkahwin~~~ waduuhhh bahagia bangat!!!....

dan masa2 cuti ku diisi dengan kenduri tunang kawan,,, nikah kawan,, kahwin kawan...

1 word = jealous...

uuuhhhuuukkk!!! ^^ **gatai**



and today my sister birthday...


HAPPY BIRTHDAY my sista!!! ... birthday tahun nie disambut dengan hujan dan banjir... jom main banjir meh meh meh... :D
(birthday girl pom duk berbungkus dlm selimut.. hujan kan.. kihkihkihkihh)

Wednesday, December 12, 2012

++intai2,, skodeng2++

SALAM










""" cuba pakai,,, kanta cinta,,, untuk skodeng-skodeng,,, intai-intai cinta dan jodoh yang ingin dicari....... """


kakakakakkakaka... tak boleh blah... *blluuuwwwweeeuuukkkksss*







note d kaki: al Fatihah buat Bekas Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Engku Tan Sri Ibrahim Engku Ngah...

Sunday, December 9, 2012

++penyatuan semangat Malaysia++

SALAM








gggghhhhaaaauuuummmm!!!!




note d kaki: melayan bola
Malaysia vs Thailand
"wajib menang"

Friday, December 7, 2012

++terima kasih++

SALAM





setelah sekian lama diam jew... sebab malas nak taip2... hehehhehe.. cuti2 nie bina badan,, kumpul lemak.. *peace*....




:::::::::: kesayangan baru >>>>> syukur >>>>> alhamdulilah >>>>> direstui keluarga >>>>> keluarga banyak menolong >>>>> semoga rahmat, selamat, berkat >>>>> kekal lama >>>>> sentiasa tolong menolong >>>>>  amin ::::::::::







CQ50 akan sentiasa dihati.... tidak akan dilupakan.... 
(bila dibandingkan,,, makaiihhh... saiz pom da berbeza)...
^^




note d kaki: terima kasih YA ALLAH.. atas kurniaan diberi...





Tuesday, November 20, 2012

++we will not go down++

SALAM





save Gaza,, save Palestine....

PRAY GAZA...



video




"""lagu nie yang selalu lecturer english aku duk nyanyi time PPISMP dulu.. lagu nie juga satu kelas duk hafal.. lagu nie juga selalu dinyanyikan 20 member aku yang lain.. and sekarang dengar lagi dengan harapan hentikan semua nie ke atas Gaza.... selamatkan Gaza,, selamatkan bumi Palestine..... amin amin amin"""




note d kaki: sedih tengok berita pasal nie.... T_T....
ok,,, air mata TERkeluar pulak... 

Monday, November 19, 2012

++selamatkan aku, dia dan mereka++

SALAM



:::: pejamkan mata,, diamkan mulut,, berdoa di hati ::::


selamatkan Gaza,, selamatkan bumi Palastine,, selamatkan manusia yang tidak bersalah.




""" doa senjata mukmin """






note d kaki:: selamatkan umat Islam dunia dan akhirat

Friday, November 16, 2012

++tengah hari++

SALAM






tuhan berikan pedoman,
tunjukkan aku arah jalan yang Kau redhai,
tuhan berikan pedoman,
dan bila ku menjauh,
kembali ke pangkal jalan.






note d kaki: SALAM JUMAAT... 
 babay2 nie cumil dan suci kan.....
alahai.... ^^

Wednesday, November 14, 2012

++Maal Hijrah 1434H++

SALAM




Selamat Menyambut Maal Hijrah 1434H.


- Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah -







note d kaki:: errrrrrrrrrr.. *blur*

Monday, November 12, 2012

++king of DOTA being a king of LIFE++

SALAM




tahniah buat classmate ku,,


Hamdan Noor dan pasangan Nor Ruzaini...
10 / 11 / 12


with a nice day,
with a nice date,
with a nice weather,
couples becomes part of the life..




"" aku terima nikahnya dengan mas kahwin yang telah disebutkan ""



sah!!..... hanya sekali lafaz,, mereka berdua menjadi satu..




and "yes!!!,, i'm marry her"... till death separate their loves..
semoga kalian berbahagia hingga hujung nyawa... anak2 yang cumil dan bijaksana.... amin!!!



note d kaki: amat bangga bila kawan yang hampir 5 tahun nie da kawen.... :D.....
1 down,, 19 on-the-go...
**jom kawen jugak**
^^

Friday, November 9, 2012

++silent is the better way++

SALAM









note d kaki:: amat kebuhsanan sekarang...
jom kawen!!!! lalalalalal
^^

Thursday, November 8, 2012

++consider sikit++

SALAM




when a man assumes they should be there, they consider that they should and must be there..




some peoples are REAL. some peoples are GOOD. some peoples are FAKE. some peoples are REAL GOOD at being FAKE.




TAKE NOTE!!!::

kemarahan bermula dengan kegilaan dan akan berakhir dengan penyesalan







note d kaki: membazir masa itu BEST!!!!... hikhikhikhikhik...^^...

Monday, November 5, 2012

++pekakkan telinga sudah++

SALAM





malas nak cakap banyak.. kurang rajin untuk bertaip banyak2 juga... so..................................






cakap salah... tak cakap kena pijak kepala.. so,, better angguk geleng je laa.... kita siapa untuk orang lain mendengar pendapat kita.... biasa laa kan manusia,, masing2 de perasaan dan hasad masing2... kalau time susah cari laa kita yang tak seberapa... time dia tinggi menggunung,,, pandang kita sebelah mata pom tak kan...

well... dalam dunia nie tak ada yang sempurna... tapi sekurang2nya kita ada keluarga... walaupun kita tidak mempunyai sahabat sejati,, tapi kita mempunyai keluarga yang sentiasa sayang kan kita walau sejahat mana diri kita.... sebaik mana kita dengan seseorang itu,, tidak semestinya balasan baik yang kita terima... M.A.N.U.S.I.A.......


note d kaki: how you day?? me?? fine~~!!! malahan sangat lega... sudah tamat 1 tahun untuk pengajian 2012... tunggu up coming 2013 pula... and next year is a final year!!!!! yeaaahhh.... cant wait.. kihkihkihh... lepas tu boleh laa kawen... hekhekhek..^^

Friday, November 2, 2012

++exam mode++

SALAM



ok... still in the exam mood... mode... feel and so on...

check this out....

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~






i guest some of those questions are just like that....
hurrrmmmmmm.....


note d kaki:: cant wait 4 the holiday... yiiippeeeeyyy..
^^

Thursday, October 25, 2012

++kata kau++

SALAM







8 fakta SINGLE ITU BEST:


1. Nak keluar dengan kawan2 lelaki/perempuan bebas

2. Nak mesej/call dengan kawan2 lelaki/perempuan takde limit

3. Tak perlu nak fikir pasal orang lain

4. Tak akan mengalami masalah gaduh dengan bf/gf

5. Mendapat tidur yang secukupnye

6. Telinga tak sakit dengar bebelan

7. Duit boleh simpan, takde nye nak topup untuk kapel ke, belikan hadiah ke kan

8. Single is simple,Double is trouble



adakah ini benar??? rasa sendiri laa ye... kihkihkihkihkih..^^











note d kaki: errrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. 

Sunday, October 21, 2012

++you tell me++

SALAM






who can describe it???? put your hand up.....
^^



note d kaki:: ok,, mood study check... note check.... tapi,,, cerita banyak lak... how come???
hekhekhekhek...
:D 

Thursday, October 18, 2012

++sejarah & kenangan tercipta++

SALAM



 pagi2 hari dikala hujan renyai2 turun membasahi bumi,,, anda dikejutkan dengan tayar kereta anda pancit... dan ianya FLAT terus!!!... apa yang akan anda lakukan?? dan ia berlaku pada hamba ALLAH yang lemah lagi kerdil ini... addoohhaaiii... tapi apa yang pasti,,, tayar kereta pancit & saya uruskan berdua bersama kawan!!... how cool!!!!! 




ayah kat rumah.... "" ....ina rilek,,, tenang.... jangan kalut...."..... nasib baik ayah ada... conduct semua bende.... terima kasih ayah.... love ya!!!!

habis call segala makhluk bernama kawan untuk datang menyelamatkan... tapi apakan daya,, hero masih membuta lagi... adduuhhaaiii.. dengan kudrat 4 kerat nie,, angkat tayar spare... dan nk tukar tayar,,, namun tidak menajadi... dengan bantuan heroin lain,,, sumbang tenaga,, sumbang idea.. then >>> pergi kedai,, settel semua... weeeeeeeee..

pam pam pam pam pam dan pam pam pam.... zzuuusssshhhh... ke kedai tayar zuki!!... yeeaaaa!!! terima kasih pakcik.. anda telah menyelamatkan kereta anak dara ini... bak kata pak cik tayar,,,"....bawak kereta pandai ye,,, check tayar tukar tayar tak reti... apa da :DD....".... hehehehehhe..^^... pak cik,, sebab tu perempuan di gandingkan dengan lelaki,, supaya lelaki itu dapat buat benda yang perempuan tak leh buat,,, macam pakcik yang tukar tayar kereta saya... aauuuuuwwww... ^^....

perempuan kan memang lumrah dia... nak2 macam I nie.... start kereta,, tekan minyak,, isi minyak... tu ja reti... aauuuuu..... tapi I up grade sikit ok.. check minyak hitam,,, air,,, lepas lagi laa... kihkihkihkihhh....^________^.. 



jadi kenangan dan sejarah lak hari nie.. mau tak jadi sejarah.. biasa tengok orang pancit kereta... tengok ayah yang settel kan semua... hari nie,, kali nie.. diri sendiri... hah!!!.. memang bangga laa dengan diri sendiri - bukan riak ape k.. sebab atas usaha sama diri sendiri dan kawan2 k...haaaa-.. padahal,,, dalam hati debar,, takut nak nangis tapi control je sebab still ada kawan2 yang banyak membantu.. terima aksih semua.. jasa mu di kenang...



note d kaki: perempuan2 di sana,,, tolong laa belajar tukar check tayar..... selok belok pasal kereta... kalau ada case emergency cam mana?? sape susah?? lalalalala..
>____________o


Wednesday, October 17, 2012

++breast cancer++

SALAM




do you know that men do have a breast??... well fact is,, men  also can  suffer from breast cancer.. not just women,, men also can have this kind of breast cancer which is most of the men deny that they can have this cancer...


as long as human get breast tissue,, they can have breast cancer... 


but the most part is, if the men or the women have breast cancer,, do support them,, help them... even for men rare to have breast cancer,, but it's still can happen... do check up as same as women do... :-)...




 cancer cannot detect in early but it can be worse day by day.. come and fight this breast cancer!!!...
^_______________^
for men and women,, please pay more attention about breast cancer... keep a good health,, it's more worth it... 



note d kaki: penangan tengok BELLA... 



but yet.. it's still info for me to understand it so i can take good care of my future husband.. >___o

Monday, October 15, 2012

++aku ada,,, kalian ada?++

SALAM



haaaaaaaaaaa... laptop niee laptop kesayangan tau.. kekasih dunia yang sekian lama bersama... ketawa bersama,, menangis bersama.. 5 tahun setia bersama tau.. tak pernah curang... tak pernah mendustai cintaku padamu... (weeeeeeeuuukksss)...

hhhaahh!!.. korang ada cinta dunia macam nie??? tak dak kan.... haaaaaaaaaa.. aku bangga tau sebab dia masih setia menjadi kesayanganku even dia da sebegitu rupa.. dan aku pula,,,, sudah bersiap sedia untuk mencari penggantinya.. oohh.. sungguh dusta cinta ku pada mu.. maafkan aku... aku terpaksa.. kerana ku tidak rela kau pergi meninggalkan ku keseorangan...


haaaaa.. tengok2... walaupun dirimu patah berbalutkan tape2 yang penuh dibadanmu..namum dirimu masih mampu untuk bernyawa,,, bernyala,, berfacebooking and bla bla bla bla.. terima kasih sayang.. walaupun dirimu dalam keadaan nazak,, namun dirimu tetap gagah untuk diriku yang serba kekurangan ini..

terima kasih sayang.. sihat2 ya... i will always take good care of you... till the end... insyaALLAH.. kalau sayang dengar cakap,, sayang akan sentiasa sehat... ok?? CQ50... you always be mine... walaupun patah riuk tulang belakang pe bagai...
take care...

I LOVE YOU...


ok~~ meroyan....

bye...



note d kaki:: ada sesiapa yang bermurah hati nak bagi derma tak?? lalalalalalaal
^_______________o

Sunday, October 14, 2012

++describing yourself++

SALAM


not just DSLR owner only need to answer this question, everyone can answer it.... :-)

between the following, which one is you?


me?? errrrrrrrrrr..... 

semua aku rembat... ha ha ha ha ha 
O_________________<



note d kaki: menjadi surirumah sepenuh masa adalah best!!! 
ok!! da boleh kawen... 
lalalaalalala
^________________^

Friday, October 12, 2012

++some1 touched my heart++

SALAM

SALAM HARI JUMAAT


jeng jeng jeng!!!!!



i got this when i get back.... hurrmmm agak touching... tak sangka... tengah kemas2 jumpa benda nie...... thanks sayang..... 

nak cakap rajin,,, ermmm..tak juga... nak kata malas..... memang tak lah kan... biasa laa.. bila dan guna kereta nie mesti la kene kemas pe semua kan... seriously,, memang tak perasan benda nie dalam boot kereta.. tengah2 pack,, angkut2 barang nak balek rumah... nampak satu bungkusan plastik dalam boot kereta.. ok... biarkan dulu.. letak tepi... then,, ambil barang,, masukkan dalam boot... then  bungkusan kuning2 oren gitu menarik perhatian... bagaikan elektrik gitu.. wadduuuhhh... :PP.. 




fikir punya fikir,, mana ada hadiah anak murid bagi macam gini kalau tak silap... al maklum laa... time praktikum memang banyak adiah dapat kan... time anak murid bagi,, duuumm!!! campak kat boot.. (maaf murid2 sekalian alam,, cikgu mu letak kat boot je adiah.. tak sempat bukak ambil tengok pom.. heeeeeeee..)...  back to the story... then rasa bungkusan plastik tu menarik perhatian.. ye laa.. duk tertonggeng dalam boot kan.. tak penah2 nampak.. maklum laa,, da lama tak bukak boot... berterabur barang2 dalam boot tu... tu jadi macam blur tengok plastic bag tu... 




then macam lembut2 je bende tu..grab and bukak... tara!!!! dapat surat cinta... adohhaaiii.. rumate~~~ buat touching lak time2 nak balek niee.... rasa terharu amat sangat,, tak sangka,, dia wat ginie.. ye laa.. time birthday hari tu,, dia tak wish pom... sobsobsob.. sedih pom ada.. ye laa teman sebilik,, setoilet lagi tu,,, tak wish birthday.. but.. da besar... so tak ambil port sangat.. wat deqq je laa... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... tapi tak sangka dia yang bagi... 



again,, i got this cute thing from her.. dia memang suka bagi benda2 cute... dulu pom dapat yang cute juga.. siap leh gerak2 kaler kuning juga.... sama macam tuan dia.. kecik molep.. so,, dia bagi prezent pom kecik molep macam dia gak... heeeeeeeee.. tapi satu soalan.. macam mana tiiger nie leh ada dalam boot kereta?? bila masa dia letak?? hurrmmm..benda nie tertanya2 gak.. budak niee.. nak kena niee.. :PP.. ha''aa... dulu punya poom tiiger jugak.. dulu anak tiiger.. hahahahahaha


yang terharu,, note dia,, dia leh cakap macam nie....


hurrmmm.. touching kan?? agak laa.. bagi manusia yang sensitp macam aku nie... tak tau nak cakap macam mana... ye,, kekadang kami masing2 memang angin.. masing2 moody.. masing2 wat keje masing2.. . memang selalu tak ngam.. ada jaa ye tak kena... kekadang,, rumate balek pom leh wat tak tau je kan.. lau time angin,, leh kira berapa patah jaa cakap kan..:PP... time gila,, memang sawan laa.. time hangin... huurrmmm jangan cakap,,, ribut petir kilat bagai semua leh wujud... nasib tak dak boom atom je kan... hehehhehe... :DD... bila orang tu masej orang tu,, dengki... bila orang tu keluar dengan orang tu,, dengki... cemburu,, jeles.. semua ada.. hahahahha.. (dia baca tak ehh :PP).. tapi peluk cium itu selalu.... ^_________________^


dear roommate: i will take good care of tiiger... i will always do take care this tiiger... roommate.. mintak maaf sekiranya ada terkasar bahasa, terlebih bicara.. mintak maaf andai kata terambil barang terguna sesuatu... terima kasih untuk segalanya... thanks 4 this tiiger.. and promise me,, you always love me.... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :PP....



well.. biasa laa.. tak dak sapa nak tolong snap gambar... sebelah camera,, sebelah pegang tiiger.. heheheheh..^___________________________^... nak wat cam nie.. hidup memang gila macam nie.. kakakakakakakakakakak


sincerely:
addina bahaleah...
ur roommate
5411D




note d kaki: thanks for all this surprise,, i will take good care of tiiger.. promise.. 
cam ne tiiger nie leh de kat boot eh.....???.... masih terpikir2 lakk... roommate!! tolong jawap pleasee......
>_______________<.

Thursday, October 11, 2012

++happy birthday to him++

SALAM...



selamat hari jadi,, 
selamat hari jadi,,
selamat hari jadi to ayah!!
selamat hari jadi~~

happy birthday to you,,
happy birthday to you,,
happy birthday to daddy!!
happy birthday to you...





hari ni birthday ayah... so disebabkan ayah sesorang kat rumah sekarang,, sebagai anak yang paling dekat dengan dia kena balek laa... (abang2 n adik duk jao kan... hehehe)... pagi2 sent masej kat ayah,, then ayah reply "t k,, anak ayah"... aduuhh.. terharu... tapi tak tau nak celebrate macam mana... ye laa  mak still nun jauh di sana.. abang pom.. abang sulong pom da ke laut..adik lagi la.. huurrmmmm.... duk rumah tengok tv je laa dengan ayah... ehhehehe.. (baguih punya anak :PP)..

FB punya pasal habis semua orang ucap birthday ayah semalam... padahal hari nie.. kihkihkih.. kene tipu semua..maklumlaahh.. FB,,, semua benda tak betul leh jadi betul... hahahahah.. huuurrmmm




papepom ayah,,, happy birthday... *pom pom pom pom*.... semoga panjang umur,, murah rezeki,, diberkati dan dilindungi ALLAH.. sihat2 sokmo... i love you ayah...  *wink wink wink wink*

dan 22 tahun nie juga ayah duk jaga ina,, layan kerenah ina and macam2 lagi... ayah sabar dengan banyak benda yang ina buat,, masalah yang ina timbul... ayah still sayang ina juga.. terima kasih ayah.. *sobsobsobsob*,, tetiba touching...

da da da... HAPPY BIRTHDAY ayah!!!


note d kaki: jom kemas barang balek rumah....
ayuh kita kembali ke rumah,, ayuh!!!!!
>____________________o

Wednesday, October 10, 2012

++quotes for today++

SALAM

tengah bosan2 petang2 nie.. tak tau nak layan apa... dengan housemate da bosan gaduh... time nak layan diri pulak... hehehhe... fikir punya fikir,,, pap!!! dapat idea.... tulis laa bende nie... status FB lain... status blog lain.. hahhahaha...

tapi semua status berkaitan dengan diri sendiri.. and this quote based on diri sendiri ok... sebab bayangkan.. semua orang yang ada DSLR bayangkan dia photographer... for me... i'm not photographer,, but i love shots... thats me... :)... so,, ala2 rendah diri.. masih dalam peringkat nak belajar kan.. so,, sopan santun serta rukun negara yang ke5 iaitu kesopanan dan katatasusilaan.. *peace*...




ada paham maksud tu?? tak paham dak pe.. bukak kamus,, lau malas sangat.. hah~~ google translate je laa k.. hahahahhaha.. by the,,, anyone agree??? put your hand up,, put ur hand up.. (ala2 2PM ko nyah)... :DD

takpe.. lain orang lain pendapat.. ikot depa laa... cheq nak tulis entry blog cheq jaa.. tak da kena mengena antara yang utara atau selatan mahupun timur atau barat... :DD..


note d kaki: kena balek rumah niee,,, ayah da rindu ite leww.. heww heww heww.. 
^____________^

Tuesday, October 9, 2012

++ohh karangan++

SALAM...

walaupun benda nie hampir terkubur,, tapi memori dan kenangan sentiasa terpahat di hati... bergaduh,, bertekak,, berdendam,, bermasam,, bermasalah.... tu lumrah alam dalam persahabatan... lagikan adik beradik boleh gaduh.. inikan kawan2... 

Tasik Kenyir,,, destinasi yang telah mencipta kenangan,, memori dan pengalaman... dalam tekanan dengan project yang belom siap,,, masih ada masa untuk kita bersuka ria... aduhai kawan,,, teman selama 5 1/2 tahun.... kawan yang sentiasa mencari masalah antara satu sama... kawan yang sentiasa bergaduh dan dengki sesama lain,,, namun hakikat,, masih suka serta sayang antara satu sama lain...




hakikatnya,, air yang dicincang tidak akan putus... sejauh mana kita bergaduh,,, sejauh mana kita berdendam... semua tu tetap menjadi lumrah alam... andai kata tersilap kata terlebih bicara maafkan.. andaikan terpukul terjentik maafkan juga... andaikata terambil termakan halalkan saja...

lets create a huge memory while we can..... jom holiday lagi!!!!!! yeaaahhhhh

wadduuhh.. ayat amat romantis sekali malam ini.....
sekian.. 


note d kaki:: classmate sudah mau kawen,,, aduh... mahu jugak seeyyy..
blusshing.. ^__^

Saturday, October 6, 2012

++note hari nie++

SALAM


Usah kita terlalu mencari aib orang sehingga aib sendiri pun tak nampak ....

P/S : Sentiasalah perbaiki diri sendiri dalam masa yang sama berdakwah kepada masyarakat ... insyaAllah.....

insyaALLAH,,, yang baik datang dari-Nya... kelemahan datang dari kita..
>__________________0

Friday, October 5, 2012

++creating a huge memory++

SALAM


setelah sekian lama menyepi... siap ada orang tanya kenapa lama tak update blog.. perrgghh.. de gak orang baca blog nie kan.. kihkihkih...

maaf laa.. agak kebizian dulu.. tapi syukur,,, stage kebizian tu da lepas... da lepas praktikum... da lepas obeserve.. da lepas project.. da lepas amali,,, da lepas assingment... dan sekarang tunggu xam... r u on???  no!!!! hehehehhehe

welll.. dalam masa 2 minggu nie.. macam2 bende best... nak2 sekarang layan lagu one direction... live while we're young... sangat merindui masa having fun with friend... camping,,, tasik,, diner.. sangat rindu tu.. bayangkan apa yang jadi lepas habis belajar?? tanpa kawan2 yang selalu gaduh dalam masa 5 tahun niee...

even still de masa 1 tahun lagi dengan kawan2... tapi tak leh nak bayang... macam senior2 da kejar kejaya masing2.. kami nie?? still nak fun lagi... baru2 nie ada pegi tasik kenyir.. under persatuan "kembara seni visual"... selama 4 tahun nie.. kami sama2... adehh... bende2 macam nie yang touching niee... wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

so,, even dengan kawan2 nie laa yang selalui bergaduh,, bertekak.. tapi kawan2 nie yang selalu having fun sama2... creating huge memory sama2... lagi setahun,,, nak kumpul banyak2 kenangan tuk anak2 nanti.. acecececec.. :PP


kami... 20 orang.. major visual art education... 5 lelaki,, 15 perempuan... sama2 mengumpul kenangan lagi... 
ok??? <3.. cuba cari saya yang cute itu... weeeeeeeeeeeeeeeeeeee


later2 akan update blog lagi... insyaallah.. update pasai apa sangat amat lama tak update blog... ye laa.. pasal benda2 yang akan mencetuskan memory yang sangat best... waaaaaaaaaaaaaaaaaa..

c-ya...

by the way.... SALAM JUMAAT.. 
>_____________O

Thursday, August 30, 2012

++hello addin_na++

SALAM


setelah sekian lama menyepi.......

ayuh!!! kita membersih sesawang yang ada...

kahkahkahkahkah.....



BILA BANYAK HATI NAK KENA JAGA,, ITU DIA KEHIDUPAN DUNIA....




peace!!!

SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN KE-55...



p/s: got a new life,,, welcome to the world sayang.. >__O

Saturday, August 4, 2012

++apa ada dengan FACEBOOK++

SALAM



-----FACEBOOK-----





F → Fahamilah wahai manusia..

A → ALLAH Swt itu Maha Berkuasa dan Maha Penyayang

C → Cinta pada manusia hanya di dunia namun cinta pada ALLAH kekal selamanya

E → Esok entah kita masih bernyawa atau tidak

B → Beramallah kita pada yang Maha ESA kerana

O → Orang yang selalu beramal disayangi ALLAH Swt dan

O → Orang yang berbuat kebaikan akan di limpah kurnia NYA

K → Kerana Allah Swt itu Maha BERKUASA atas SEGALANYA....



ok... faham~~~....








note d kaki:: mood sekolah... praktikum 2 bulan kat S.K.PALOH ganu...
adehhh....
6 weeks to go...
go go girl~~!!!

Sunday, July 22, 2012

++drawing of the day++

SALAM



. ... ★
..''"人
' (___)
. ┃口┃
. ┃口┃
..┃口┃       ★
. ┃口┃     ''''人
. ┃口┃   '''''(_____)     .人    
. ┃口┃  '''(__________)   '(____)   人
. ┃口┃____╭━━━━━╮_____'|_口|______

. ┃╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮╭╮ |三||╭╮╭╮ ||
. ┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃ |三||┃┃┃┃ ||
. ┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃ |三||┃┃┃┃ ||
. ┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃┃ |三||┃┃┃┃ ||
 
  (Ahlan wasahlan wa MARHABAN YAA RAMADHAN )

Saturday, July 21, 2012

++jom puasa++

SALAM




 



note d kaki: tido awal...esok nak bangun sahur... weeeeeeeeeee

Thursday, July 19, 2012

++Ramadhan Al-Mubarak++

SALAM



SELAMAT DATANG DUHAI RAMADHAN...

MOGA KE DATANGAN MU PENUH BARAQAH...